Стейки із цвітної капусти: елементарний рецепт

Готуємо разом з відомим українським нутриціологом

Цвітна капуста корисна для жіночого здоров’я, а також дуже смачна. Дієтолог-нутриціолог, експерт зі здорового харчування Лора Філіппова поділилася швидким рецептом приготування небанальної страви — стейків із цвітної капусти. Вони готуються на швидку руку та чудово смакують на літньому пікніку.

Нам потрібно:

цвітна капуста — 1 шт.;

сіль, мелений чорний перець;

2 ст. л. оливкової олії;

1 ч. л. подрібненого свіжого імбиру;

1 ч. л. меленого орегано, майорану чи зири (що вам більше до смаку).

Як готуємо:

Довгим гострим ножем розріжте цвітну капусту на стейки завтовшки 1,5 см. Для цього капусту спочатку розрізають навпіл, а потім від середини нарізають стейки, намагаючись захопити трохи качан.

Посоліть і поперчіть.

Розігрійте антипригарну сковороду, злегка змастіть олією (1 ст. л.), підсмажуйте стейки по 2 хвилини з кожного боку.

Розігрійте духовку до 200 градусів, викладіть стейки, посипте їх спеціями та імбиром. Змастіть оливковою олією (1 ст. л.).

Запікайте в духовці протягом 15 хвилин. Смачного!


Реклама

Популярні матеріали

Fashion Talk: 15 питань Ользі Галушці про улюблені бренди...


Яке взуття обирають на зиму модниці: 28 найстильніших варіантів...


«Мій бекграунд — це основа, що дарує мені свободу». Інтерв’ю з...


Читайте також
Популярні матеріали