Стейки із цвітної капусти: елементарний рецепт

Готуємо разом з відомим українським нутриціологом

Цвітна капуста корисна для жіночого здоров’я, а також дуже смачна. Дієтолог-нутриціолог, експерт зі здорового харчування Лора Філіппова поділилася швидким рецептом приготування небанальної страви — стейків із цвітної капусти. Вони готуються на швидку руку та чудово смакують на літньому пікніку.

Нам потрібно:

цвітна капуста — 1 шт.;

сіль, мелений чорний перець;

2 ст. л. оливкової олії;

1 ч. л. подрібненого свіжого імбиру;

1 ч. л. меленого орегано, майорану чи зири (що вам більше до смаку).

Як готуємо:

Довгим гострим ножем розріжте цвітну капусту на стейки завтовшки 1,5 см. Для цього капусту спочатку розрізають навпіл, а потім від середини нарізають стейки, намагаючись захопити трохи качан.

Посоліть і поперчіть.

Розігрійте антипригарну сковороду, злегка змастіть олією (1 ст. л.), підсмажуйте стейки по 2 хвилини з кожного боку.

Розігрійте духовку до 200 градусів, викладіть стейки, посипте їх спеціями та імбиром. Змастіть оливковою олією (1 ст. л.).

Запікайте в духовці протягом 15 хвилин. Смачного!


Реклама

Популярні матеріали

10 фільмів, які варто передивитися цієї осені


Одна сумка, яку полюбили всі модниці цієї осені


Благодійні ініціативи до місяця обізнаності про рак молочної...


Читайте також
Популярні матеріали