Сніданок з авокадо: готуємо смачний тост за 5 хвилин

Ситний та корисний сніданок для дітей та дорослих

«Коли всі думають про авокадо, перше слово, що спадає на думку — тост. Нічого з цим не поробиш. Особисто я обожнюю тости — з козячим сиром, з якимось рубаним м`ясом, з печеним перцем або іншими овочами. Цей підсмажений хлібець приваблює своєю хрусткою скоринкою й ароматом вершкового масла. Коли авокадо розпочало своє успішне світове турне, багато хто мізкував, що це таке і куди б його прилаштувати, окрім як зробити гуакамоле. Рішення знайшлося досить швидко. Взяли шматок хліба, зробили з нього тост і додали авокадо. Ідея всім так сподобалася, що тепер сніданок з авокадо тостом наздоганяє за популярністю вівсянку й омлет. 

І ось що я подумав — цій новомодній класиці не вистачає трохи витонченості. Взяв і додав до авокадо трохи м`яса криля. Загалом, нічого наднового, адже поєднання креветок з авокадо оспівано вже багатьма кухарями. Чи варто говорити, що вийшло грандіозно смачно! Від такого сніданку просто неможливо відмовитися», — запевняє Євген Клопотенко.

Як приготувати авокадо тост із м`ясом криля:

Інгредієнти:

1 баночка м`яса криля

¼ лимона

2 скибочки хліба тостового

1 авокадо

2 яйця

25 вершкового масла

за бажанням шпинат

Авокадо тост із м`ясом криля: покроковий рецепт

Підготуйте інгредієнти для ідеального сніданку: м`ясо криля, хліб, авокадо, яйця та спеції.

Розріжте авокадо навпіл, видаліть кісточку. Ложкою витягніть м`якоту у мисочку.

Полийте соком чверті лимона м`якоту авокадо, щоб воно залишилося красивого зеленого кольору. До того ж лимон відмінно збалансує смак м`яса криля, зробить його багатшим.

Добре розімніть авокадо виделкою, щоб воно добре змішалося з соком лимона.

Зваріть яйце пашот. Розбийте яйце в окрему місткість, поставте кип`ятитися воду. Коли вода майже закипить, акуратно вилийте яйце в сотейник, попередньо зробивши воронку. Потримайте трохи довше, ніж звичайне яйце пашот, щоб жовток більше приготувався.

Підсмажте дві скибочки тостового хліба на 25 г вершкового масла. На вершковому маслі тости завжди виходять ніжнішими та смачнішими.

Додайте м`ясо криля до авокадо. Спробуйте, посоліть і поперчіть, якщо є бажання, оскільки в м`ясі криля теж присутня сіль.

Додайте яйце до авокадо. Яйце додасть неймовірної ніжності смаку і трохи глянсовості структурі.

Викладіть суміш авокадо з яйцем і спеціями на тости, додайте шпинат або іншу зелень.


Реклама

Популярні матеріали

Національна спадщина: 5 забутих страв української кухні


Куркума для схуднення, омолодження та виведення токсинів: як та...


Про що говорять чоловіки: 10 секретів, які варто знати кожній...


Читайте також
Популярні матеріали