Смачний цибулевий суп із сиром за рецептом Анджеліни Джолі

Фірмова страва зіркової багатодітної мами

В одному з інтерв`ю Анджеліна Джолі поділилася, що час від часу готує дітям суп, рецепт якого вона колись дізналася у шеф-кухаря в одному невеликому ресторані.

Для приготування цибулевого супу знадобиться:

Цибуля ріпчаста або порей — 1 кг

Овочевий або м`ясний бульйон — 1 л

100 мл вершків

2 жовтки

Вершкове масло — 3 ст. л.

Сир твердий — 150 г

Свіжий багет — 1/2 шт.

сіль та перець чорний мелений — за смаком 

Кадр з фільму «Містер та місіс Сміт»

Спосіб приготування:

Розплавте вершкове масло в каструлі з товстим дном. Після цього наріжте цибулю і додайте її до олії. Тушіть на повільному вогні, не забуваючи постійно помішувати, до золотистого відтінку цибулі. Час від часу додавайте трохи бульйону.

Хвилин через 10-15 додайте в каструлю склянку бульйону і випаруйте його. В результаті цибуля повинна вийти м`якою.

Після цього долийте бульйон, що залишився, і уварюйте до половини.  Суп має бути помірно густим, із красивим золотистим відтінком.

Жовтки змішайте з вершками, додайте до них трохи охолонутого супу і добре розмішайте. Влийте суміш у каструлю з гарячим супом.

Обсмажте багет на сухій антипригарній сковорідці.

Викладіть на суп обсмажений багет і посипте натертим сиром.

Після цього розлийте суп по горщиках і відправте в розігріту духовку на 180 градусів. Запікайте, доки сир не покриється скоринкою.


Реклама

Популярні матеріали

Шукайте свіжий випуск ELLE Decoration


10 трендових манікюрів для коротких нігтів на весну 2024 року...


Стилістка Марина Мартинів запустила платформу FÉMATCH для пошуку...


Читайте також
Популярні матеріали