Смачний цибулевий суп із сиром за рецептом Анджеліни Джолі

Фірмова страва зіркової багатодітної мами

В одному з інтерв`ю Анджеліна Джолі поділилася, що час від часу готує дітям суп, рецепт якого вона колись дізналася у шеф-кухаря в одному невеликому ресторані.

Для приготування цибулевого супу знадобиться:

Цибуля ріпчаста або порей — 1 кг

Овочевий або м`ясний бульйон — 1 л

100 мл вершків

2 жовтки

Вершкове масло — 3 ст. л.

Сир твердий — 150 г

Свіжий багет — 1/2 шт.

сіль та перець чорний мелений — за смаком 

Кадр з фільму «Містер та місіс Сміт»

Спосіб приготування:

Розплавте вершкове масло в каструлі з товстим дном. Після цього наріжте цибулю і додайте її до олії. Тушіть на повільному вогні, не забуваючи постійно помішувати, до золотистого відтінку цибулі. Час від часу додавайте трохи бульйону.

Хвилин через 10-15 додайте в каструлю склянку бульйону і випаруйте його. В результаті цибуля повинна вийти м`якою.

Після цього долийте бульйон, що залишився, і уварюйте до половини.  Суп має бути помірно густим, із красивим золотистим відтінком.

Жовтки змішайте з вершками, додайте до них трохи охолонутого супу і добре розмішайте. Влийте суміш у каструлю з гарячим супом.

Обсмажте багет на сухій антипригарній сковорідці.

Викладіть на суп обсмажений багет і посипте натертим сиром.

Після цього розлийте суп по горщиках і відправте в розігріту духовку на 180 градусів. Запікайте, доки сир не покриється скоринкою.


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Це база: чорні пуховики, які ніколи не вийдуть з моди


Читайте також
Популярні матеріали