В своєму Instagram Лілії Ребрик час від часу ділиться з підписниками власними рецептами під хештегом #рецептивідліліребрик.
«Я писала, але про всяк випадок наголошу ще раз — я не кухар. Раджу вам те, що скуштувала сама і те, що сама приготувала. Почну я з рецепта, який фігуру особливо не збереже, проте дуже потішить своєю смакотою! Але, дівчата, ті, хто на дієті, точно кажу, що шматочок до 12-ї можна. Він як «Баунті» — тане у роті», — пише актриса.
Приготування починаємо з начинки. Беремо:
400 грам творогу (5% або 9%);
додаємо 3 яйця;
200 гр сметани (20% або 15%);
125 гр цукру (можно менше);
10 гр ванільного цукру;
1 столову ложку картопляного крохмалю.
Все це перемішуємо блендером і відкладаємо — начинка має трохи постояти.
Беремося за тісто:
250-300 гр борошна;
125 гр масла вершкового;
100 гр цукру;
1 чайна ложка розпушувача;
50 гр какао.
Все розітріть руками, щоб вийшла дрібна мокра крихта. Беремо форму, кладемо пергамент (важливо: непотрібно нічим мастити), трохи більше половини тіста викладаємо у форму, заливаємо начинкою і зверху ще тістом. Ставимо у розігріту духовку на 180 градусів на 40 хвилин. Десерт готовий.
⠀