ПІДБЕРІТЬ СОБІ КОЛІР ВОЛОССЯ І ДІЗНАЙТЕСЯ ПРО...

«БЫТЬ ЖЕНОЙ МИЛЛИОНЕРА — НЕПРОСТО», — АЛЛА...

ЭТО ОФИЦИАЛЬНО: БРУКЛИН БЕКХЭМ ЖЕНИТСЯ НА...

11 КЛИПОВ, ПОСЛЕ ПРОСМОТРА КОТОРЫХ ХОЧЕТСЯ...

МОДНІ ТОПИ, МАЙКИ І ФУТБОЛКИ ВІД УКРАЇНСЬКИХ...

Шоколадно-сирковий пиріг: покроковий рецепт від Лілії Ребрик

Елементарний у приготуванні десерт, який смакує усім

Рейтинг статьи / 0
3 5 3

В своєму Instagram Лілії Ребрик час від часу ділиться з підписниками власними рецептами під хештегом #рецептивідліліребрик.

«Я писала, але про всяк випадок наголошу ще раз — я не кухар. Раджу вам те, що скуштувала сама і те, що сама приготувала. Почну я з рецепта, який фігуру особливо не збереже, проте дуже потішить своєю смакотою! Але, дівчата, ті, хто на дієті, точно кажу, що шматочок до 12-ї можна. Він як «Баунті» — тане у роті», — пише актриса.

Приготування починаємо з начинки. Беремо:

400 грам творогу (5% або 9%);

додаємо 3 яйця;

200 гр сметани (20% або 15%);

125 гр цукру (можно менше);

10 гр ванільного цукру;

1 столову ложку картопляного крохмалю.

Все це перемішуємо блендером і відкладаємо —  начинка має трохи постояти.

Беремося за тісто:

250-300 гр борошна;

125 гр масла вершкового;

100 гр цукру;

1 чайна ложка розпушувача;

50 гр какао.

Все розітріть руками, щоб вийшла дрібна мокра крихта. Беремо форму, кладемо пергамент (важливо: непотрібно нічим мастити), трохи більше половини тіста викладаємо у форму, заливаємо начинкою і зверху ще тістом. Ставимо у розігріту духовку на 180 градусів на 40 хвилин. Десерт готовий.

Підберіть собі колір волосся і дізнайтеся про свій стиль

Оладьи из кабачков с йогуртовым соусом: пошаговый рецепт

Спаржа в беконе на гриле за 15 минут: пошаговый рецепт

Просто космос: Ілон Маск запросив родичів академіка Сергія Корольова на наступний запуск Space X

10 модных купальников от украинских брендов, в которых вам захочется провести всё лето

Джессіка Честейн, Колін Фаррелл, Джон Малкович та інші у трейлері шпигунського трилера «Агент Єва»