Салат із сезонних овочів із соусом з білої фасолі: простий рецепт

Готуємо з food-блогером Ганною Пундак

«Прийшов час нам збагачуватись вітамінами, тобто їсти більше сезонних овочів та фруктів. Раціон має бути різноманітний (як завжди): не лише улюблені полуниці та черешні, а все, що достигає в цьому сезоні.

Я сьогодні зібрала на тарілці багато кольорових, сезонних і не тільки рослин, які дарують здоров’я. Все це класно поєднує смачний густий соус з білої квасолі та яблука. Таке різноманіття смаків — солодкий, кислий, солений, гіркий, умамі — в одній страві задовільняє всі смакові рецептори», — розповідає food-блогер Ганна Пундак.

Instagram: @hanna_veganna

У мене на тарілці:

Листя салату

Чері

Болгарський перець

Спаржа (сира)

Цукіні (сирий)

Броколі (злегка відварена)

Нектарин

* Звісно, ви можете змінювати компоненти на свій смак і доступність, соус їх поєднає.⠀

Для соусу потрібно:

• 1 яблуко (не дуже солодке, середнього розміру)

• 2 зубчики часнику

• 300 г вареної білої квасолі

• 2 ст. л. води

• 2 ст. л. олії

• сік з половини лимону

• 1 ч. л. солі

• 1 ч. л. чорного меленого перцю

• 1 ч. л. майорану

• 1 ст. л. харчових неактивних дріжджів (за бажанням)

Всі складники зблендерувати до однорідної маси.

І зверху цю чудову страву я посипала насінням соняшника та гарбуза, полила олією та збризнула бальзамічним оцтом.

 

 


Реклама

Популярні матеріали

Шукайте свіжий випуск ELLE Decoration


10 трендових манікюрів для коротких нігтів на весну 2024 року...


Стилістка Марина Мартинів запустила платформу FÉMATCH для пошуку...


Читайте також
Популярні матеріали