Салат із соковитою куркою, роменом й томатами

Ідеальне поєднання для літньої вечері

«Знаєте, за що я люблю літо? За можливість робити гриль-страви без особливого приводу. Точніше, приводом може бути просто небажання витрачати багато часу на кухні. Влітку я намагаюся готувати максимально прості й легкі страви, які й насичують, і не створюють важкості в шлунку. Один з таких рецептів — салат з куркою гриль. Інгредієнти для нього ви точно знайдете в холодильнику», — обіцяє Євген Клопотенко.

Як приготувати салат із куркою гриль

Інгредієнти:

250 г салату ромен

250 г курячих стегон

100 г білого багета для грінок

150 г томатів

2 ст. л. оливкової олії

сіль і перець до смаку

Покроковий рецепт:

З 250 г курячих стегон зніміть шкіру, обріжте жир і зріжте м`ясо з кістки. Посоліть, поперчіть і обсмажте на грилі до готовності.

Візьміть 100 г багета, поріжте на невеликі шматочки та обсмажте на грилі до рум`яної скоринки. 250 г салату ромен розріжте вздовж на дві частини й теж обсмажте на грилі протягом 1-2 хвилин.

Викладіть на тарілку листя салату, додайте шматочки обсмаженої курки, грінки та 150 г томатів, нарізані великими шматочками. Заправте оливковою олією, за потреби додайте сіль і перець.


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Це база: чорні пуховики, які ніколи не вийдуть з моди


Читайте також
Популярні матеріали