Ризотто з полби з руколою, шпинатом та пармезаном

Гурманська вечеря нашвидкуруч

Сьогодні ми приготуємо незвичайну страву нашвидкуруч. Цей рецепт стане одним із ваших улюблених і підкорить серця (і шлунки) ваших близьких. Для приготування ризотто з полби знадобиться листова зелень, оливкова олія, пармезан і ще кілька інгредієнтів, які легко можна знайти на кожній кухні.

Готуємо ризотто з полби з руколою, шпинатом та пармезаном

Інгредієнти:

Полба (або будь-яка пшенична крупа) — 350 г

Бульйон курячий — 0,75 л

Шпинат (проростки) — 50 г

Рукола — 50 г

Петрушка — 1 пучок

Цибуля ріпчаста — 1 цибулина

Олія оливкова — 1 ст. л.

Масло вершкове — 25 г

Пармезан (тертий) — 25 г

Горіх мускатний (мелений) — 4 щіпки

Перець (мелений)

Спосіб приготування

Ризотто з полби з руколою, шпинатом та пармезаном: покроковий рецепт

  1. Цибулю очистьте і подрібніть. Зелень вимийте і збийте блендером разом із половиною об`єму бульйону, мускатним горіхом і перцем.
  2. Частину бульйону, що залишилася, розігрійте в каструлі.
  3. Оливкову олію розігрійте в сотейнику з антипригарним покриттям. Додайте цибулю та обсмажуйте протягом 3 хв на повільному вогні, потім всипте крупу та обсмажуйте ще протягом 5 хв, помішуючи.
  4. Потім, не перестаючи помішувати, влийте бульйон і варіть протягом 40-50 хв.
  5. Додайте зелений соус, потім нарізане кубиками вершкове масло та пармезан і швидко перемішайте. Одразу подавайте.

Реклама

Популярні матеріали

Яке взуття обирають на зиму модниці: 28 найстильніших варіантів...


Wednesday Brings Health and Convenience Together with Its Greens...


Осінній вікенд у Львові: гід найкращими локаціями 


Читайте також
Популярні матеріали