Рецепт дня: як зробити з черствої паски французькі тости?

Детальний та простий рецепт від фуд-блогера Насті Ганджі

Інгредієнти:

12-14 шматочків "засихаючої" паски (від 2х днів);

80 г цукру;

1/2 ванільного стручка;

400 г вершків (від 30% жирності);

вершкове масло для змащування пательні.

Спосіб приготування:

1. Жовтки взбити виделкою з насінням ванілі, цукром та вершками.

2. Кожен шматочок паски занурити в вершкову суміш. Потримати декілька секунд в суміші, дістати, дати стекти зайвому.

3. Сковорідку поставити на середній вогонь та розтопити вершкове масло (по 1 ч.л. для кожної "партії" тостів). Смажити тости по 2 хв з кожного боку до скоринки.

4. Готові тости подати гарячими з доповненнями на ваш вибір: нутеллою, кленовим сиропом, свіжими ягодами та фруктами, карамеллю, джемом або морозивом. Вибір дуже великий)

Смачного!


Реклама

Популярні матеріали

Один крем для чутливої шкіри, який допомагає пережити холодний...


Bergh Special Products and Alexandra Kutas: when wheelchair spoke...


Новорічна колекція L’ESKIZZO про внутрішнє сяйво


Читайте також
Популярні матеріали