Багато хто просто відварює броколі, але насправді з цієї капусти можна приготувати десятки смачних страв. Сьогодні ми приготуємо веганське весняне пюре, яке стане корисним гарніром або намазкою на тости.
Інгредієнти:
750 г броколі
4 ст.л. мигдальних вершків
100 г гороху
1 ч. л. соєвого соусу
2 гілочки м`яти
50 г суміші паростків (люцерна/редис/крес-салат)
2 ст.л. оливкової олії
Приготування:
Розберіть броколі на суцвіття і варіть їх протягом 10 хвилин у великій каструлі з киплячою підсоленою водою. Горох також варіть 5 хвилин у киплячій підсоленій воді. Злийте воду з гороху і відразу ж охолодіть його в мисці з крижаною водою.
Змішайте суцвіття гороху з мигдальними вершками та соєвим соусом. Порубайте м`яту, змішайте з горохом, проростками, оливковою олією та щіпкою солі.
Подавайте пюре з салатом з гороху та паростків.