MUST-VISIT: ПУТІВНИК НАЙБІЛЬШ НЕЗВИЧАЙНИМИ...

КАК ПОДГОТОВИТЬ КОЖУ РУК И НОГ К СЕЗОНУ БОСОНОЖЕК...

BAFTA 2021: САМЫЕ КРАСИВЫЕ НАРЯДЫ И ГОСТИ НА...

5 НОВИХ СЕРІАЛІВ, ЯКІ НЕЩОДАВНО НАС ВРАЗИЛИ...

ЧТО ПРОИСХОДИТ С ТЕЛОМ, КОГДА ВЫ ЕДИТЕ НА НОЧЬ?...

Пісне меню: готуємо фруктову галету

Як приготувати смачний десерт без масла та яєць?

Рейтинг статьи / 0
0 5 0

Розсипчаста легка фруктова галета, яку можна приготувати з будь-яких фруктів у будь-якому стані: свіжі, заморожені, варення, джем.

Інгредієнти для великої галети, 38‒40 см

Щоб приготувати заварне тісто, потрібно:

320 гр борошна (також можна експериментувати з різним борошном);

100 мл води (дуже гарячої);

100 мл олії;

1 ч. л. порошку для випічки;

сіль.

постное меню

Змішати олію з майже киплячою водою. Борошно, порошок для випічки, сіль змішати, замісити тісто. Воно буде м’яким та еластичним. Дати йому постояти хвилин 30 при кімнатній температурі. В тісто можна додати цедру лимона або апельсина, ваніль, кардамон.

Розкачати коло, середину краще лишити трохи товщою, ніж краї: на ній буде багато начинки. Посипати паніровочними сухарями або манкою. Викласти на середину будь-які ягоди-фрукти. Відступати від краю десь на 5 см. Якщо боїтесь, що начинка занадто рідка, додайте до неї столову ложку крохмалю.

Загорнути краї всередину по колу, лишивши середину відкритою. Посипати галету зверху цукром, фруктову начинку — горіхами, кунжутом або гарбузовим насінням.

Випікати при 210° 50‒60 хв., або пока галета не зарум’яниться.

Must-visit: путівник найбільш незвичайними готелями Австрії

Как подготовить кожу рук и ног к сезону босоножек и открытых платьев

Картофельно-рыбная запеканка: простой рецепт

Идеально для дождливой погоды: Роузи Хантингтон-Уайтли в красном кожаном плаще

5 модних фільмів для любителів вінтажних образів

Леди в красном: королева Летиция в безупречном брючном костюме