Простий рецепт ягідного желе

Літній десерт, який сподобається всім

Сьогодні разом з українською фудблогеркою Яною Станішевською готуємо ягідне желе. Усе дуже просто.

Нам знадобиться:

150 г ягід (будь-яких, може бути мікс)

1 пачка ягідного желе (в мене малинове)

20 г желатину 

1 л молока 

50 г темного какао-порошку 

70 мл солодкого згущеного молока

Готуємо желе:

Ягоди висипаємо на дно форми, заливаємо малиновим желе (робимо його згідно з інструкцією на упаковці) і ставимо в холодильник на годинку.

Через годину в теплому молоці розводимо желатин, додаємо какао та сгущене молоко, все вимішуємо і виливаємо поверх ягідного желе (я це роблю через сито, щоб не було жодних грудок). Знову відправляємо в холодильник годинки на дві. Ідеальній літний десерт готовий.

А щоб красиво дістати його з форми, просто опускаємо її на 5 секунд у теплу воду — і желе дуже легко дістати, просто перевернувши десерт на тарілку. Смачного!


Реклама

Популярні матеріали

Українська кухня: веганські рецепти на сніданок, обід і вечерю...


Чай з кульбаби: корисні властивості, правила приймання та...


Old money — естетика, яка ніколи не вийде з моди: складаємо образи...


Читайте також
Популярні матеріали