Салат з авокадо, стиглим апельсином, паростками — чудова вегетаріанська страва, яка підходить на роль пісної.
Інгредієнти:
Паростки (цибулі-порею, люцерни) — 50 г
Авокадо (стиглі) — 2 шт.
Апельсин — 1 шт.
Лайм (сік) — 2 ст. л.
Олія оливкова — 2 ст. л.
Сіль та перець до смаку
Спосіб приготування:
Апельсин очистьте та розділіть на часточки, очистьте їх від плівки. Сік, який витікатиме при цьому, зберіть у миску.
Додайте в миску сік лайма, оливкову олію, сіль та перець. Збийте вилкою. Авокадо розріжте на 2 частини, видаліть шкірку та кісточки.
Розкладіть по 4 тарілках, прикрасьте часточками апельсина і полийте соусом.
Посипте паростками та відразу подавайте на стіл.