Пісне меню: салат з авокадо, апельсином та паростками

Смачний та корисний перекус нашвидкуруч

Салат з авокадо, стиглим апельсином, паростками — чудова вегетаріанська страва, яка підходить на роль пісної.

Інгредієнти:

Паростки (цибулі-порею, люцерни) — 50 г

Авокадо (стиглі) — 2 шт.

Апельсин — 1 шт.

Лайм (сік) — 2 ст. л.

Олія оливкова — 2 ст. л.

Сіль та перець до смаку

Спосіб приготування:

Апельсин очистьте та розділіть на часточки, очистьте їх від плівки. Сік, який витікатиме при цьому, зберіть у миску.

Додайте в миску сік лайма, оливкову олію, сіль та перець. Збийте вилкою. Авокадо розріжте на 2 частини, видаліть шкірку та кісточки.

Розкладіть по 4 тарілках, прикрасьте часточками апельсина і полийте соусом.

Посипте паростками та відразу подавайте на стіл.


Реклама

Популярні матеріали

Образ дня: Мадонна показує, як носити трендову шубу від...


Святковий wishlist популярних українських візажисток


Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Читайте також
Популярні матеріали