Перекус, коли немає світла: сандвіч із грибами і беконом

Приготуйте його заздалегідь, щоб не голодувати

«Сандвіч — ідеальний перекус на сніданок або обід, особливо якщо ви обмежені в часі. Я розповім вам, як приготувати ідеальний сандвіч із грибами і беконом. Одна з головних умов — обов’язково виберіть для сандвіча хрусткий хліб: чіабату або багет. У поєднанні з грибами у вершках, пікантними оливками і золотистим беконом це буде щось», — обіцяє Євген Клопотенко.

Як приготувати сандвіч із грибами і беконом 

Інгредієнти:

1 чіабата (або багет, краще використовувати гречаний хліб)

200 г печериць

200 г оливок (без кісточок)

2 ст. л. олії

150 мл вершків (20-33%)

6 слайсів бекону

4 слайси сиру твердого

Сандвіч із грибами і беконом: покроковий рецепт

200 г печериць подрібніть ножем. За бажанням ви можете використовувати блендер. Розріжте навпіл 200 г оливок без кісточки, а потім подрібніть їх ножем.

Розігрійте у сковороді 2 ст. л. олії та підрум’янюйте гриби протягом декількох хвилин. Потім додайте до грибів оливки.

Влийте у сковороду 150 мл вершків і тушкуйте протягом 8-10 хвилин до отримання досить стійкої грибної пасти. Посоліть і поперчіть до смаку.

Розріжте чіабату або багет уздовж на дві половинки. 6 слайсів бекону підрум’янюйте в духовці за 180 градусів протягом 10-15 хвилин до хрусткого стану.

На нижню частину чіабати викладіть пасту з печериць із оливками.

Далі викладіть 4 слайси сиру і накрийте верхньою частиною чіабати. Покладіть сендвіч до духовки, розігрітої до 185 градусів, на 5 хвилин, щоб сир розплавився.

Дістаньте сандвіч і покладіть усередину хрусткий бекон.


Реклама

Популярні матеріали

Шукайте свіжий випуск ELLE Decoration


10 трендових манікюрів для коротких нігтів на весну 2024 року...


Стилістка Марина Мартинів запустила платформу FÉMATCH для пошуку...


Читайте також
Популярні матеріали