Перекус, коли немає світла: сандвіч із грибами і беконом

Приготуйте його заздалегідь, щоб не голодувати

«Сандвіч — ідеальний перекус на сніданок або обід, особливо якщо ви обмежені в часі. Я розповім вам, як приготувати ідеальний сандвіч із грибами і беконом. Одна з головних умов — обов’язково виберіть для сандвіча хрусткий хліб: чіабату або багет. У поєднанні з грибами у вершках, пікантними оливками і золотистим беконом це буде щось», — обіцяє Євген Клопотенко.

Як приготувати сандвіч із грибами і беконом 

Інгредієнти:

1 чіабата (або багет, краще використовувати гречаний хліб)

200 г печериць

200 г оливок (без кісточок)

2 ст. л. олії

150 мл вершків (20-33%)

6 слайсів бекону

4 слайси сиру твердого

Сандвіч із грибами і беконом: покроковий рецепт

200 г печериць подрібніть ножем. За бажанням ви можете використовувати блендер. Розріжте навпіл 200 г оливок без кісточки, а потім подрібніть їх ножем.

Розігрійте у сковороді 2 ст. л. олії та підрум’янюйте гриби протягом декількох хвилин. Потім додайте до грибів оливки.

Влийте у сковороду 150 мл вершків і тушкуйте протягом 8-10 хвилин до отримання досить стійкої грибної пасти. Посоліть і поперчіть до смаку.

Розріжте чіабату або багет уздовж на дві половинки. 6 слайсів бекону підрум’янюйте в духовці за 180 градусів протягом 10-15 хвилин до хрусткого стану.

На нижню частину чіабати викладіть пасту з печериць із оливками.

Далі викладіть 4 слайси сиру і накрийте верхньою частиною чіабати. Покладіть сендвіч до духовки, розігрітої до 185 градусів, на 5 хвилин, щоб сир розплавився.

Дістаньте сандвіч і покладіть усередину хрусткий бекон.


Реклама

Популярні матеріали

Fashion Talk: 15 питань Ользі Галушці про улюблені бренди...


Яке взуття обирають на зиму модниці: 28 найстильніших варіантів...


«Мій бекграунд — це основа, що дарує мені свободу». Інтерв’ю з...


Читайте також
Популярні матеріали