Печиво зі шматочками шоколаду: елементарний рецепт для новачків

Чемпіон світу з кондитерського мистецтва ділиться простими у приготуванні десертами

Чемпіон світу з кондитерського мистецтва MondialdesArtsSucrés та за сумісництвом головний шеф-кондитер готелю Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort кондитер-шоколат`є Гаетан Ф`яр постійно вигадує нові рецепти для гостей готелю та з задоволенням ділиться простими у приготуванні рецептами найсмачніших десертів. Сьогодні готуємо дуже смачне печиво зі шматочками шоколаду.

Печиво зі шматочками шоколаду: покроковий рецепт

Нам знадобиться (на 20 печив):

• 100 г коричневого цукру
• 50 г кокосового цукру
• 200 г борошна
• 2 г розпушувача
• 75 г шоколадних крапель для випічки (шоколадні краплі — це маленькі шматочки шоколаду краплеподібної форми)
• 100 г олії
• 1 яйце
• 5 г солі

Спосіб приготування печива з шоколадом:

1. Розтопіть масло в окремій мисці, додайте решту інгредієнтів і змішайте.

2. Сформуйте кульки приблизно 25 г.

3. Випікайте протягом 6 хвилин за температури 180 градусів.


Реклама

Популярні матеріали

Шукайте свіжий випуск ELLE Decoration


10 трендових манікюрів для коротких нігтів на весну 2024 року...


Стилістка Марина Мартинів запустила платформу FÉMATCH для пошуку...


Читайте також
Популярні матеріали