«Ніжне м`ясо кролика, вершковий соус та пікантна нотка оливок. Не знаю, як ви, а я вже точно хочу це спробувати. Упевнений, що ця страва викличе у вас такі самі почуття. Паста з кроликом та оливками — чудове рішення як для сімейного обіду, так і для романтичної вечері», — каже Євген Клопотенко.
Як приготувати пасту з кроликом?
Інгредієнти
250 г пасти фарфалле
250 г м`яса кролика
40 мл білого вина
2 зубчики часнику
30 г зелених оливок (без кісточок)
70 мл бульйону (насичений яловичий або курячий бульйон)
50 мл кулінарних вершків (жирність 33%)
30 г сиру пармезан (тертого)
оливкова олія (для смаження)
за смаком сіль та перець
Паста з кроликом та оливками: покроковий рецепт
Зріжте з тушки кролика м`якуш (250 г). Для приготування цієї страви можна використовувати як цілу тушку, так і зрізати м`ясо з кролячих лапок. Відваріть макарони (250 г), як зазначено в інструкції, але на 1 хвилину менше.
Обсмажте м`ясо кролика з невеликою кількістю оливкової олії до золотистої скориночки. Посоліть і поперчіть до смаку, додайте подрібнений часник (2 зубчики) і біле вино (40 мл). Дайте йому трохи упаритися, після чого додайте бульйон (70 мл).
Додайте до кролика відварені макарони, добре перемішайте, через хвилину влийте вершки (50 мл) і тушкуйте ще одну хвилину.
Наприкінці додайте оливки (30 г) і тушкуйте ще протягом 1-2 хвилин. Розкладіть по тарілках, посипте тертим пармезаном (30 г) і невеликою кількістю перцю.