Паста з кроликом та оливками: простий рецепт

Готуємо з Євгеном Клопотенко

«Ніжне м`ясо кролика, вершковий соус та пікантна нотка оливок. Не знаю, як ви, а я вже точно хочу це спробувати. Упевнений, що ця страва викличе у вас такі самі почуття. Паста з кроликом та оливками — чудове рішення як для сімейного обіду, так і для романтичної вечері», — каже Євген Клопотенко.

Як приготувати пасту з кроликом?

Інгредієнти

250 г пасти фарфалле

250 г м`яса кролика

40 мл білого вина

2 зубчики часнику

30 г зелених оливок (без кісточок)

70 мл бульйону (насичений яловичий або курячий бульйон)

50 мл кулінарних вершків (жирність 33%)

30 г сиру пармезан (тертого)

оливкова олія (для смаження)

за смаком сіль та перець

Паста з кроликом та оливками: покроковий рецепт

Зріжте з тушки кролика м`якуш (250 г). Для приготування цієї страви можна використовувати як цілу тушку, так і зрізати м`ясо з кролячих лапок. Відваріть макарони (250 г), як зазначено в інструкції, але на 1 хвилину менше.

Обсмажте м`ясо кролика з невеликою кількістю оливкової олії до золотистої скориночки. Посоліть і поперчіть до смаку, додайте подрібнений часник (2 зубчики) і біле вино (40 мл). Дайте йому трохи упаритися, після чого додайте бульйон (70 мл).

Додайте до кролика відварені макарони, добре перемішайте, через хвилину влийте вершки (50 мл) і тушкуйте ще одну хвилину.

Наприкінці додайте оливки (30 г) і тушкуйте ще протягом 1-2 хвилин. Розкладіть по тарілках, посипте тертим пармезаном (30 г) і невеликою кількістю перцю.


Реклама

Популярні матеріали

Осінній вікенд у Львові: гід найкращими локаціями 


Анджеліна Джолі вперше за три роки вийшла на червону доріжку в...


Чорна п’ятниця: які знижки пропонують українські модні бренди...


Читайте також
Популярні матеріали