Осінній десерт: веганський яблучний тарт з фініками

Готуємо разом з food-блогером Ганною Пундак

Сьогодні готуємо смачнющий яблучний тарт.

Нижній корж:

2 скл. волоських горіхів

1/2 скл. насіння льону

1 скл. фініків

1 ст. л. кокосового масла

1 ст. л. кукурудзяного сиропу (можна взяти інший)

Заповнення:

1/2 апельсина

5 яблук

1/2 скл. фініків

2 ч. л. кориці

1/2 ч. л. мускатного горіху

пирог с яблоками

Приготування яблучного тарту:

Подрібнити горіхи в крихту.

Фініки, кокосове масло та сироп зблендувати в мус.

Змолоти насіння льону в порошок.

Поєднати компоненти та викласти у форму, використовуючи прес (у мене була миска). Поставити в морозильну камеру.

Очистити яблука, два з них перебити в пюре, а три нарізати слайсами.

Апельсин обдати кип’ятком, зняти цедру та вичавити сік.

Фініки перебити в мус.

Поєднати фініки, яблучне пюре, спеції, сік та цедру.

На корж викласти трохи крему, нарізані слайси яблука і знову крем. Тарт готовий. 


Реклама

Популярні матеріали

10 фільмів, які варто передивитися цієї осені


Одна сумка, яку полюбили всі модниці цієї осені


Благодійні ініціативи до місяця обізнаності про рак молочної...


Читайте також
Популярні матеріали