Сьогодні готуємо смачнющий яблучний тарт.
Нижній корж:
2 скл. волоських горіхів
1/2 скл. насіння льону
1 скл. фініків
1 ст. л. кокосового масла
1 ст. л. кукурудзяного сиропу (можна взяти інший)
Заповнення:
1/2 апельсина
5 яблук
1/2 скл. фініків
2 ч. л. кориці
1/2 ч. л. мускатного горіху⠀
Приготування яблучного тарту:
Подрібнити горіхи в крихту.
Фініки, кокосове масло та сироп зблендувати в мус.
Змолоти насіння льону в порошок.
Поєднати компоненти та викласти у форму, використовуючи прес (у мене була миска). Поставити в морозильну камеру.
Очистити яблука, два з них перебити в пюре, а три нарізати слайсами.
Апельсин обдати кип’ятком, зняти цедру та вичавити сік.
Фініки перебити в мус.
Поєднати фініки, яблучне пюре, спеції, сік та цедру.
На корж викласти трохи крему, нарізані слайси яблука і знову крем. Тарт готовий.