Нереально смачний солоний тарт із грушею

Готуємо десерт із фудблогеркою Яною Станішевською

Серпень — сезон груш. Із цього приводу готуємо дуже смачний солоний тарт із грушею. Українська фудблогерка Яна Станішевська поділилася супершвидким і дуже простим рецептом приготування небанального десерту:

Готуємо тарт із грушею

Три інгредієнти для тіста:

125 г вершкового масла

200 г борошна

1 яйце

Начинка:

4-5 груш залежно від розміру

50 г сиру дорблю

Покроковий рецепт тарта:

Для приготування тіста натираємо на тертці холодне масло, просто з морозилки, висипаємо борошно і перемішуємо в крихту.

Вбиваємо яйце і швидко скачуємо (до хвилини) тісто в кулю. Накриваємо плівкою та відправляємо в холодильник хвилин на 15-20.

У цей час спочатку розрізаємо груші на половинки (виймаємо насіння) і нарізаємо вздовж або впоперек (як завгодно) тоненькими скибочками.

Включаємо духовку на 200 °C.

Дістаємо тісто і викладаємо його тонким шаром у форму (я це роблю руками, навіть без качалки).

Викладаємо на тісто груші (як на фото) і кришимо зверху дорблю. За бажанням можете присипати улюбленими спеціями.

Ставимо тарт у духовку на 30 хвилин. Усе, найсмачніший десерт готовий!


Реклама

Популярні матеріали

Шукайте свіжий випуск ELLE Decoration


10 трендових манікюрів для коротких нігтів на весну 2024 року...


Стилістка Марина Мартинів запустила платформу FÉMATCH для пошуку...


Читайте також
Популярні матеріали