Недільний бранч у японському стилі 

Київський готель Hilton Kyiv відновлює свою давню традицію недільних бранчів.

18 жовтня, у наступну неділю, з 12:30, у ресторані готелю Park Kitchen проходитиме бранч для поціновувачів страв японської кухні. Японська культура смаку буде представлена різноманітними закусками з найдобірніших устриць, ікри, коктейлів з креветок, величезного вибору тартарів з морепродуктів та омарів. 

Країна, де сходить сонце, знана в світі перш за все своїми оригінальними рибними стравами, то ж на бранчі будуть в асортименті й суші, найсвіжіші сашимі, нігірі та гункан. 

На основні страви заплановано все, що зазвичай подають на острові, від японського каррі з морепродуктів і смаженого лосося хойсін до тушкованої качки із соусом теріякі.


 


 

 


Реклама

Популярні матеріали

14 фільмів, які варто передивитися цієї осені


Куди піти в жовтні: фестивалі, концерти та інші події, варті уваги...


«Спочатку була любов»: гастровечеря від бренд-шефа Вадима Рачка...


Читайте також
Популярні матеріали