Небанальна закуска: бутерброди з мандарином та сиром фета

Ефектне поєднання!

«Я сильно полюбляю різноманітні експерименти з їжею, адже як  ще вигадати нові рецепти. І ось в результаті одного з таких кулінарних досліджень у мене вийшов напрочуд смачний бутерброд, який прикрасить будь-який сезонний стіл. Це дуже просте і несподівано ефектне поєднання солонуватого сиру фета і солодких мандаринів зі свіжою ноткою листя м’яти. Абсолютно дивовижний смак!» — запевняє Євген Клопотенко.

Як приготувати бутерброди з мандарином і сиром фета

Інгредієнти:

4 шматочки хліба (багет)

150 г сиру фета

3 мандарини

2 гілочки м’яти

чорний перець (свіжозмелений) за смаком

Бутерброди з мандарином і сиром фета: покроковий рецепт

Нарізаємо хліб, мандарини очищаємо від шкірки і розбираємо на часточки, зі стебел м`яти обриваємо листочки.

На хліб викладаємо шматочки фети, часточки мандарин, листочки м`яти, поливаємо невеликою кількістю оливкової олії та посипаємо свіжемеленим перцем.


Реклама

Популярні матеріали

Шукайте свіжий випуск ELLE Decoration


10 трендових манікюрів для коротких нігтів на весну 2024 року...


Стилістка Марина Мартинів запустила платформу FÉMATCH для пошуку...


Читайте також
Популярні матеріали