«Ікра та лосось, напевно, одні з найпоширеніших начинок для млинців. Я ж пропоную не зупинятися лише на цих продуктах, а почати їх міксувати. Ви точно здивуєтеся тому, як слабосолоний лосось поєднується з тонкими слайсами обсмаженого буряка. Додамо ще трохи крем-сиру та свіжої зелені — ідеальна млинцева начинка готова!» — запевняє Євген Клопотенко.
Інгредієнти:
4 млинці (з пшеничного борошна)
сік половини лимона
100 г лосося слабосолоного
100 г крем-сиру
1 ст. оливкової олії (для смаження)
2 гілочки кропу
до смаку сіль, перець
Млинці з лососем та буряком: покроковий рецепт
Випікайте млинці з пшеничного борошна за вашим улюбленим рецептом.
Буряк очистить, поріжте тонкими часточками та обсмажте на оливковій олії з додаванням невеликої кількості солі та перцю по 2 хвилини з кожного боку, щоб буряк став трохи м`яким. Збризкайте лимонним соком.
Складіть млинець вчетверо, покладіть усередину буряки, лосось, крем-сир і подрібнений кріп. Насолоджуйтесь!
Готувати — це просто!