Лимонний пиріг з мигдалем та сиропом

Модний десерт на швидку руку

Сьогодні ми приготуємо дуже смачний і простий десерт — лимонний пиріг з мигдалем і сиропом. Цю модну страву можна приготувати нашвидкуруч, з інгредієнтів, які знайдуться на кожній кухні.

Інгредієнти:

Олія вершкове 225 г

Цукор 225 г

Фреш із 3 лимонів

4 яйця

Борошно для млинців 200 г

Пекарський порошок 1 ч. л.

Мигдаль 50 г

Спосіб приготування лимонного пирога:

Розігріти духовку до 160 градусів. Змастити маслом дно та стінки та прокласти пергаментом круглу форму діаметром 20 см.

Збити масло із цукром у великій мисці електричним міксером до утворення блідої маси.

Додати лимонну цедру. Поступово додати яйця до олії.

Просіяти борошно та пекарський порошок, додати в масло і перемішати великою металевою ложкою або лопаткою.

Додати мелений мигдаль і 3/4 лимонного соку та перемішати.

Перекласти у форму для пирога та запікати 1 годину та 15 хвилин.

Змішати лимонний сік, що залишився, і цедру з цукровою пудрою до утворення рідкої глазурі та побризкати пиріг зверху.

Остудити перед подачею. Приємного апетиту!


Реклама

Популярні матеріали

Чай з кульбаби: корисні властивості, правила приймання та...


Національна спадщина: 5 забутих страв української кухні


Куркума для схуднення, омолодження та виведення токсинів: як і...


Читайте також
Популярні матеріали