Коли немає світла: готуємо салат із бринзою і в’яленими томатами

На швидку руку

«Поєднання бринзи та овочів створене на небесах. Я вирішив не нехтувати таким дарунком богів та приготувати салат із бринзою і в’яленими томатами. А ще додав трохи чорносливу, свіжої зелені, кислоти лимона та гарбузового насіння для різноманітності текстур. І знаєте, це божественно смачно!» — запевняє Євген Клопотенко.

Як приготувати салат із бринзою і в’яленими томатами 

Інгредієнти:

200 г бринзи

5-6 томатів (в’ялених)

5-6 чорносливин

90-100 г міксу салатів

2 ст. л. гарбузового насіння

1/2 лимона (сік половини лимона)

2-3 ст. л. оливкової олії

сіль до смаку

Салат із бринзою і в’яленими томатами: покроковий рецепт

Мікс салатів (90-100 г) покладіть у миску. Наріжте 5-6 шт. чорносливу і 5-6 шт. в’ялених томатів тонкими смужками. Додайте до салату.

Розламайте руками на невеликі крихти 200 г бринзи і додайте до салату. Акуратно перемішайте ложкою або руками.

Скропіть салат соком 1/2 лимона і додайте 2-3 ст. л. оливкової олії. Якщо бринза недостатньо солона, можете злегка довести до смаку сіллю. Перед подачею посипте салат 2 ст. л. гарбузового насіння.


Реклама

Популярні матеріали

Шукайте свіжий випуск ELLE Decoration


10 трендових манікюрів для коротких нігтів на весну 2024 року...


Стилістка Марина Мартинів запустила платформу FÉMATCH для пошуку...


Читайте також
Популярні матеріали