Київський недільний бранч в японському стилі 

Столичний готель Hilton Kyiv відновлює свою традицію недільних бранчів.

18 жовтня, у наступну неділю, з 12:30, у ресторані готелю Park Kitchen проходитиме бранч для поціновувачів страв японської кухні. Японська культура смаку буде представлена різноманітними закусками з найдобірніших устриць, ікри, коктейлів з креветок, величезного вибору тартарів з морепродуктів та омарів. 

Країна, де сходить сонце, знана в світі перш за все своїми оригінальними рибними стравами, то ж на бранчі будуть в асортименті й суші, найсвіжіші сашимі, нігірі та гункан. 

На основні страви заплановано все, що зазвичай подають на острові: від японського каррі з морепродуктів і смаженого лосося хойсін до тушкованої качки із соусом теріякі.

Фото: Getty Images (2)

 

 


Реклама

Популярні матеріали

Скандинавська філософія прання: Від інновацій до досконалості...


Гардероб осені: пальта, тренчі й кашемір у нових колекціях...


Як Schweppes став одним з улюблених напоїв королеви Вікторії та...


Читайте також
Популярні матеріали