Безпрограшний рецепт: кето-оладки на кефірі готуються блискавично, ідеально поєднуються з паштетами, рибою та ягодами. Я зазвичай все змішую на око, тому дивіться на консистенцію. Вона має бути як у густої сметани», — розповідає наукова журналістка та біохакерка Олена Ісламкіна.
Пишні оладки на кефірі: покроковий рецепт
Інгредієнти:
2 яйця
3 ст. мигдального борошна
1 ч. л. псіліума
2 ст. кефіру
½ ч. л. розпушувача для тіста
сіль
кокосова олія (для смаження)
Готуємо оладки:
1. Все змішуємо, збиваємо виделкою до однорідності.
2. Сковороду нагріваємо, проходимося по ній шматочком масла. Столовою ложкою виливаємо тісто на сковороду. Чим рідше вийшло у вас тісто, тим тоншими будуть оладки. Як тільки низ зарум`янився, а верх перестав бути рідким, перевертаємо. Друга сторона готується дуже швидко.
3. Готові гарячі оладки змащуємо олією. Їх можна їсти просто так або ж із печінковим паштетом. Теплі оладки з холодним паштетом — ідеальне поєднання.
Примітка:
Якщо смажити на гхі, вийде невегетаріанський варіант.