Кето-оладки на кефірі: простий рецепт для сніданку

Готуємо ситну та корисну страву

Безпрограшний рецепт: кето-оладки на кефірі готуються блискавично, ідеально поєднуються з паштетами, рибою та ягодами. Я зазвичай все змішую на око, тому дивіться на консистенцію. Вона має бути як у густої сметани», — розповідає наукова журналістка та біохакерка Олена Ісламкіна.

Пишні оладки на кефірі: покроковий рецепт

Інгредієнти:

2 яйця

3 ст. мигдального борошна

1 ч. л. псіліума

2 ст. кефіру

½ ч. л. розпушувача для тіста

сіль

кокосова олія (для смаження)

Готуємо оладки:

1. Все змішуємо, збиваємо виделкою до однорідності.

2. Сковороду нагріваємо, проходимося по ній шматочком масла. Столовою ложкою виливаємо тісто на сковороду. Чим рідше вийшло у вас тісто, тим тоншими будуть оладки. Як тільки низ зарум`янився, а верх перестав бути рідким, перевертаємо. Друга сторона готується дуже швидко.

3. Готові гарячі оладки змащуємо олією. Їх можна їсти просто так або ж із печінковим паштетом. Теплі оладки з холодним паштетом — ідеальне поєднання.

Примітка:

Якщо смажити на гхі, вийде невегетаріанський варіант.


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Ювелірний дім SOVA презентує святкову колекцію прикрас, натхнену...


Читайте також
Популярні матеріали