Спеціальна версія журналу
ELLE Україна

Кавун із креветками та базиліком: елементарний рецепт

Готуємо літню гурманську страву

Серпень — сезон кавунів. Звичайно, їх можна їсти просто охолодженими, а можна приготувати неймовірно смачну страву, яка здивує навіть гурманів зі стажем. Найголовніше, що на її приготування не знадобиться багато часу.

Складові:

• 1/2 дині

• 500 г м’якоті кавуна

• 16 сирих креветок

• 5 ст. л. оливкової олії

• 1 ст. л. малинового оцту

• кілька листків базиліку

• мелений чорний перець

Спосіб приготування:

У креветок видаліть голови та хвости.

Листочки базиліку промийте та обсушіть.

Збийте 3 ст. л. оливкової олії з оцтом. Злегка посоліть і поперчіть.

За допомогою ложки для морозива виріжте кульки з м’якоті дині та кавуна.

Акуратно перемішайте з листочками базиліку та приберіть у холодильник.

Креветки обсмажте на середньому вогні в оливковій олії. Посоліть і поперчіть.

Викладіть креветки поверх кульок з кавуна та дині. Смачного!


Реклама

Популярные материалы

Закуска з печериць та білих грибів


Український фільм «Як там Катя?» здобув дві нагороди на...


Стало відомо, скільки заплатять Леді Газі за роль Гарлі Квінн...


Читайте також
Популярні матеріали