Кавун із креветками та базиліком: елементарний рецепт

Готуємо літню гурманську страву

Серпень — сезон кавунів. Звичайно, їх можна їсти просто охолодженими, а можна приготувати неймовірно смачну страву, яка здивує навіть гурманів зі стажем. Найголовніше, що на її приготування не знадобиться багато часу.

Складові:

• 1/2 дині

• 500 г м’якоті кавуна

• 16 сирих креветок

• 5 ст. л. оливкової олії

• 1 ст. л. малинового оцту

• кілька листків базиліку

• мелений чорний перець

Спосіб приготування:

У креветок видаліть голови та хвости.

Листочки базиліку промийте та обсушіть.

Збийте 3 ст. л. оливкової олії з оцтом. Злегка посоліть і поперчіть.

За допомогою ложки для морозива виріжте кульки з м’якоті дині та кавуна.

Акуратно перемішайте з листочками базиліку та приберіть у холодильник.

Креветки обсмажте на середньому вогні в оливковій олії. Посоліть і поперчіть.

Викладіть креветки поверх кульок з кавуна та дині. Смачного!


Реклама

Популярні матеріали

Шукайте свіжий випуск ELLE Decoration


10 трендових манікюрів для коротких нігтів на весну 2024 року...


Стилістка Марина Мартинів запустила платформу FÉMATCH для пошуку...


Читайте також
Популярні матеріали