Серпень — сезон кавунів. Звичайно, їх можна їсти просто охолодженими, а можна приготувати неймовірно смачну страву, яка здивує навіть гурманів зі стажем. Найголовніше, що на її приготування не знадобиться багато часу.
Складові:
• 1/2 дині
• 500 г м’якоті кавуна
• 16 сирих креветок
• 5 ст. л. оливкової олії
• 1 ст. л. малинового оцту
• кілька листків базиліку
• мелений чорний перець
Спосіб приготування:
У креветок видаліть голови та хвости.
Листочки базиліку промийте та обсушіть.
Збийте 3 ст. л. оливкової олії з оцтом. Злегка посоліть і поперчіть.
За допомогою ложки для морозива виріжте кульки з м’якоті дині та кавуна.
Акуратно перемішайте з листочками базиліку та приберіть у холодильник.
Креветки обсмажте на середньому вогні в оливковій олії. Посоліть і поперчіть.
Викладіть креветки поверх кульок з кавуна та дині. Смачного!