Кабачкові оладки із зеленню та пармезаном: простий рецепт

Смакуємо українське

Нутріціологиня, експертка зі здорового харчування Лора Філіпова поділилася простим рецептом смачної української страви — кабачкових оладок із зеленню та пармезаном.

Для приготування нам потрібно:

Кабачки середні 2-3 шт.

2 яйця

2-3 ст. л. густого йогурту (2,5-3,2%)

Твердий сир (ідеально пармезан)

1 ст. л. оливкової олії для обсмажування

2 ст. л. борошна твердих сортів пшениці або манки

Сіль, чорний мелений перець

Зелена цибуля, кріп

Як готуємо

Кабачки натираємо на дрібній тертці, добре віджимаємо.

Додаємо яйця, йогурт, дрібнонарізану зелень, сир, посолимо/перчимо і добре вимішуємо.

Додаємо борошно, розмішуємо.

Смажимо на антипригарній сковороді.

Знімаємо на паперовий рушник

Подаємо зі сметаною, йогуртом (можна додати зелень, спеції, часник).


Реклама

Популярні матеріали

Українська кухня: веганські рецепти на сніданок, обід і вечерю...


Чай з кульбаби: корисні властивості, правила приймання та...


Old money — естетика, яка ніколи не вийде з моди: складаємо образи...


Читайте також
Популярні матеріали