Кабачкові оладки із зеленню та пармезаном: простий рецепт

Смакуємо українське

Нутріціологиня, експертка зі здорового харчування Лора Філіпова поділилася простим рецептом смачної української страви — кабачкових оладок із зеленню та пармезаном.

Для приготування нам потрібно:

Кабачки середні 2-3 шт.

2 яйця

2-3 ст. л. густого йогурту (2,5-3,2%)

Твердий сир (ідеально пармезан)

1 ст. л. оливкової олії для обсмажування

2 ст. л. борошна твердих сортів пшениці або манки

Сіль, чорний мелений перець

Зелена цибуля, кріп

Як готуємо

Кабачки натираємо на дрібній тертці, добре віджимаємо.

Додаємо яйця, йогурт, дрібнонарізану зелень, сир, посолимо/перчимо і добре вимішуємо.

Додаємо борошно, розмішуємо.

Смажимо на антипригарній сковороді.

Знімаємо на паперовий рушник

Подаємо зі сметаною, йогуртом (можна додати зелень, спеції, часник).


Реклама

Популярні матеріали

Як донорський хаб «Теплокровні» збирає кров і рятує сотні життів...


Сучасний український дизайн у поєднанні з французьким шиком:...


Як завдяки одній пораді принца Філіпа у Кейт Міддлтон покращилися...


Читайте також
Популярні матеріали