Кабачкові оладки із зеленню та пармезаном: простий рецепт

Смакуємо українське

Нутріціологиня, експертка зі здорового харчування Лора Філіпова поділилася простим рецептом смачної української страви — кабачкових оладок із зеленню та пармезаном.

Для приготування нам потрібно:

Кабачки середні 2-3 шт.

2 яйця

2-3 ст. л. густого йогурту (2,5-3,2%)

Твердий сир (ідеально пармезан)

1 ст. л. оливкової олії для обсмажування

2 ст. л. борошна твердих сортів пшениці або манки

Сіль, чорний мелений перець

Зелена цибуля, кріп

Як готуємо

Кабачки натираємо на дрібній тертці, добре віджимаємо.

Додаємо яйця, йогурт, дрібнонарізану зелень, сир, посолимо/перчимо і добре вимішуємо.

Додаємо борошно, розмішуємо.

Смажимо на антипригарній сковороді.

Знімаємо на паперовий рушник

Подаємо зі сметаною, йогуртом (можна додати зелень, спеції, часник).


Реклама

Популярні матеріали

10 фільмів, які варто передивитися цієї осені


Одна сумка, яку полюбили всі модниці цієї осені


Благодійні ініціативи до місяця обізнаності про рак молочної...


Читайте також
Популярні матеріали