Погодьтеся, найкращий десерт святкового зимового сезону — імбирне печиво з медовим ароматом. Один його вигляд викликає дитяче передсвяткове тремтіння. Відразу згадуються герої фільму «Один вдома» і класичне американське імбирне печиво, яке вони їли в готелі «Плаза».
Засновниця українського бренду BOGIKA Єва Галайда запевняє, що ви зможете самі створити новорічний настрій, приготувавши справжнє імбирне печиво, та ділиться перевіреним рецептом.

Імбирне печиво: покроковий рецепт
Для приготування вам знадобляться:
100 г вершкового масла
100 г цукру
300 г борошна
3 ст. ложки меду
1 яйце
1 ч. ложка какао
1 ч. ложка натертого імбиру
дрібка мускатного горіха
1 ч. ложка соди з гіркою
дрібка солі

Готуємо імбирне печиво
- Змішайте мед, цукор і вершкове масло. Тримайте на вогні та перемішуйте, допоки текстура не стане однорідною.
- Додайте какао, імбир та мускатний горіх, а після лишить суміш охолонути. Тоді вже можна додавати яйце, борошно та соду.
- Вимішайте тісто: воно має бути еластичним, але не липким. Загорніть його в харчову плівку, залиште в холодильнику на 30 хвилин.
- І ось фінальний етап! Розкочуйте тісто та беріть свої улюблені формочки. Після запікайте печиво в духовці за 180°C приблизно 13 хвилин. Повірте, цей неймовірний запах здатен зачарувати кожного!