Імбирне печиво як у Нью-Йорку: елементарний рецепт з продуктів, що є на кожній кухні

Святковий десерт, який обожнюють дорослі та діти

Погодьтеся, найкращий десерт святкового зимового сезону — імбирне печиво з медовим ароматом. Один його вигляд викликає дитяче передсвяткове тремтіння. Відразу згадуються герої фільму «Один вдома» і класичне американське імбирне печиво, яке вони їли в готелі «Плаза».

Засновниця українського бренду BOGIKA Єва Галайда запевняє, що ви зможете самі створити новорічний настрій, приготувавши справжнє імбирне печиво, та ділиться перевіреним рецептом.

рецепти Різдво

Імбирне печиво: покроковий рецепт

Для приготування вам знадобляться:

100 г вершкового масла 

100 г цукру 

300 г борошна

3 ст. ложки меду 

1 яйце 

1 ч. ложка какао

1 ч. ложка натертого імбиру

дрібка мускатного горіха 

1 ч. ложка соди з гіркою 

дрібка солі 

печиво зимове

Готуємо імбирне печиво

  1. Змішайте мед, цукор і вершкове масло. Тримайте на вогні та перемішуйте, допоки текстура не стане однорідною. 
  2. Додайте какао, імбир та мускатний горіх, а після лишить суміш охолонути. Тоді вже можна додавати яйце, борошно та соду. 
  3. Вимішайте тісто: воно має бути еластичним, але не липким. Загорніть його в харчову плівку, залиште в холодильнику на 30 хвилин. 
  4. І ось фінальний етап! Розкочуйте тісто та беріть свої улюблені формочки. Після запікайте печиво в духовці за 180°C приблизно 13 хвилин. Повірте, цей неймовірний запах здатен зачарувати кожного!

 


Реклама

Популярні матеріали

Один крем для чутливої шкіри, який допомагає пережити холодний...


Новорічна колекція L’ESKIZZO про внутрішнє сяйво


Обираємо аромат на зиму 2025/26: новинка від парфумерного бренду з...


Читайте також
Популярні матеріали