Ідеальна детокс-страва: смачний салат з яблуком та селерою

Ситний та дуже корисний

«Поєднання моркви, селери та яблук вже давно стало класикою. Солодкість моркви, кислота яблука та пряність селери відмінно поєднуються в одній тарілці», — каже Євген Клопотенко.

Як приготувати салат з яблуком та селерою

Інгредієнти:

100 г моркви

100 г кореня селери

100 г яблук

30 мл оливкової олії

20 мл лимонного соку

1 ч. л. гірчиці (французька із зернами)

сіль до смаку

Салат з яблуком та селерою: покроковий рецепт

Моркву, селеру, яблука вимийте, почистьте і наріжте «жульєном» (соломкою). Ви можете зробити це ножем, але зручніше використовувати спеціальну тертку для нарізання соломкою.

Приготуйте заправку для салату. Для цього змішайте оливкову олію, лимонний сік та гірчицю. Смачного!


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Це база: чорні пуховики, які ніколи не вийдуть з моди


Читайте також
Популярні матеріали