«Поєднання моркви, селери та яблук вже давно стало класикою. Солодкість моркви, кислота яблука та пряність селери відмінно поєднуються в одній тарілці», — каже Євген Клопотенко.
Як приготувати салат з яблуком та селерою
Інгредієнти:
100 г моркви
100 г кореня селери
100 г яблук
30 мл оливкової олії
20 мл лимонного соку
1 ч. л. гірчиці (французька із зернами)
сіль до смаку
Салат з яблуком та селерою: покроковий рецепт
Моркву, селеру, яблука вимийте, почистьте і наріжте «жульєном» (соломкою). Ви можете зробити це ножем, але зручніше використовувати спеціальну тертку для нарізання соломкою.
Приготуйте заправку для салату. Для цього змішайте оливкову олію, лимонний сік та гірчицю. Смачного!