Гурманський літній десерт із доступних інгредієнтів

Із сиром та фруктами

Літній сезон у самому розпалі, і період найсмачніших та найкорисніших фруктів та ягід у жодному разі не варто пропускати. Сьогодні пропонуємо приготувати гурманський літній десерт із доступних інгредієнтів, які знайдуться на кожній кухні. Класно, що приготування салату на 6 персон займе менше 20 хвилин. Поїхали!

Складові:

1 середня диня

0,5 середнього кавуна

6 ст. л. лікеру пастис

18 кульок моцарели

6 гілочок свіжої м’яти

Спосіб приготування:

Диню розріжте на 2 частини та видаліть насіння.

За допомогою спеціальної ложки для морозива виріжте кульки з м’якоті дині та кавуна.

Розкладіть їх по десертних склянках або келихах, чергуючи з кульками моцарели. Полийте лікером пастис, прикрасьте листочками м’яти.

Можна подавати відразу, але в ідеалі — остудивши попередньо в холодильнику.


Реклама

Популярні матеріали

Українська кухня: веганські рецепти на сніданок, обід і вечерю...


Чай з кульбаби: корисні властивості, правила приймання та...


Old money — естетика, яка ніколи не вийде з моди: складаємо образи...


Читайте також
Популярні матеріали