Літній сезон у самому розпалі, і період найсмачніших та найкорисніших фруктів та ягід у жодному разі не варто пропускати. Сьогодні пропонуємо приготувати гурманський літній десерт із доступних інгредієнтів, які знайдуться на кожній кухні. Класно, що приготування салату на 6 персон займе менше 20 хвилин. Поїхали!
Складові:
1 середня диня
0,5 середнього кавуна
6 ст. л. лікеру пастис
18 кульок моцарели
6 гілочок свіжої м’яти
Спосіб приготування:
Диню розріжте на 2 частини та видаліть насіння.
За допомогою спеціальної ложки для морозива виріжте кульки з м’якоті дині та кавуна.
Розкладіть їх по десертних склянках або келихах, чергуючи з кульками моцарели. Полийте лікером пастис, прикрасьте листочками м’яти.
Можна подавати відразу, але в ідеалі — остудивши попередньо в холодильнику.