Гремолата: простий рецепт зеленого салату з сонячної Італії

Веганскьке, пісне та дуже смачне блюдо

«Сьогодні в Варшаві перший сонячний день за довгий час, який надихнув мене на рецепт з сонячної Італії. Гремолата — це італійська суміш, яка класично додається до смаженого м`яса, риби та морепродуктів. Але також є чудовим додатком до овочів, грибів, замінників м`яса. Особливо смачно гремолата поєднується з грильованими продуктами. Дуже простий додаток, який здатен значно збагатити смак навіть найпростішої страви. Окрім цього гремолата містить багато вітаміну С та заліза», — розповідає food-блогер Ганна Пундак.

Instagram: @hanna_veganna

Інгредієнти:

1 великий пучок петрушки

Цедра з 1 лимону + 2 ст.л. лимонного соку

1-2 зубчики часнику

3 ст.л. оливкової олії

Щіпка солі

*олію можна не додавати, є різні рецепти

Покроковий рецепт:

1. Петрушку дуже дрібно нарізати.

2. Лимон обдати кип’ятком і стерти з нього шкірку (на терці).

3. Часник почистити і теж натерти (на терці).

4. Змішати всі складники і гремолата готова.

 

 

 


Реклама

Популярні матеріали

Як Амстердам відчуває травму війни у фільмі «Окуповане місто»:...


Сади часу та пробудження моди: все, що відомо про Met Gala 2024...


Даміано Давід розкриває секрети італійського dolce vita в...


Читайте також
Популярні матеріали