КАК ПОДГОТОВИТЬ КОЖУ РУК И НОГ К СЕЗОНУ БОСОНОЖЕК...

ТРЕНДИ СТВОРЮЄТЕ ВИ: ОБИРАЙТЕ НАЙКРАЩИЙ...

ЯК ЗНІМАТИ СУПЕРВІДЕО НА СМАРТФОН - ВІДЧУЙ СЕБЕ...

55 ФИЛЬМОВ, КОТОРЫЕ НУЖНО ПОСМОТРЕТЬ К 30 ГОДАМ...

ПУТЕШЕСТВИЯ С ЭКСТРИМОМ: ТОП-10 МЕСТ, ДЛЯ ТЕХ...

Гремолата: простий рецепт зеленого салату з сонячної Італії

Веганскьке, пісне та дуже смачне блюдо

Рейтинг статьи / 0
2 5 3

«Сьогодні в Варшаві перший сонячний день за довгий час, який надихнув мене на рецепт з сонячної Італії. Гремолата — це італійська суміш, яка класично додається до смаженого м`яса, риби та морепродуктів. Але також є чудовим додатком до овочів, грибів, замінників м`яса. Особливо смачно гремолата поєднується з грильованими продуктами. Дуже простий додаток, який здатен значно збагатити смак навіть найпростішої страви. Окрім цього гремолата містить багато вітаміну С та заліза», — розповідає food-блогер Ганна Пундак.

Instagram: @hanna_veganna

Інгредієнти:

1 великий пучок петрушки

Цедра з 1 лимону + 2 ст.л. лимонного соку

1-2 зубчики часнику

3 ст.л. оливкової олії

Щіпка солі

*олію можна не додавати, є різні рецепти

Покроковий рецепт:

1. Петрушку дуже дрібно нарізати.

2. Лимон обдати кип’ятком і стерти з нього шкірку (на терці).

3. Часник почистити і теж натерти (на терці).

4. Змішати всі складники і гремолата готова.

 

 

 

Как подготовить кожу рук и ног к сезону босоножек и открытых платьев

Тренди створюєте ви: обирайте найкращий beauty-товар на Watsons HWB Awards 2020

Як знімати супервідео на смартфон - відчуй себе справжнім режисером!

5 причин использовать аргановое масло для лица

4 психологических приема, которые помогут похудеть

Топ-6 очищающих масок для лица, которые мы обожаем