«Рідко коли новорічна вечеря обходиться без пляшки вина або шампанського. Але мені здається, це занадто просто — відкрити пляшку і розлити вино по келихах. Куди цікавіше справа йде з приготуванням коктейлів. Адже тут можна навіть влаштувати невеликий квест на звання найкращого бармена. Якщо вам сподобалася ця ідея, пропоную приготувати дивовижний романтичний коктейль белліні, але замість персикового соку, як каже класичний рецепт, ми його приготуємо з грушевим соком», — говорить Євген Клопотенко.
Як приготувати коктейль белліні з грушевим соком
Інгредієнти:
30 мл джину
20 мл грушевого соку
шампанське або просекко (до верху келиха)
2 листочки м’яти
3-4 кубики льоду
Коктейль белліні з грушевим соком: покроковий рецепт
З’єднайте джин (30 мл) з грушевим соком (20 мл, краще використовувати свіжовичавлений), додайте кубики льоду (3-4 шт.) і змішайте у шейкері або великій склянці.
Перелийте в келих і доповніть шампанським чи просекко по вінця келиха. Залишається тільки насолоджуватися чудовим смаком коктейлю.