Готуємо смачні оладки з цукіні (або кабачка)

Простий рецепт від нутриціологині

Смачні рецепти на швидку руку — безцінні. Своїм улюбленим рецептом оладок з цукіні (або кабачка) поділилася дипломована нутриціологіня ірландського Institute of Health Sciences та засновниця школи правильного харчування theBODY school Софія Рожко.

Інгредієнти для оладок:

1 цукіні

1 морква

2 яйця

3 ст л борошна

2 ст л пармезану⠀

Для соусу:

150 г грецького йогурту

зелень

часник

сіль

Готуємо оладки:

Натираємо цукіні та моркву, додаємо яйце, борошно, пармезан.

Викладаємо оладки на пательню (можна додати олію) і смажимо на середньому вогні під кришкою по 3-4 хв з кожної сторони.

Робимо соус і подаємо разом. Смачного!


Реклама

Популярні матеріали

Українська кухня: веганські рецепти на сніданок, обід і вечерю...


Чай із кульбаби: корисні властивості, правила приймання та...


Апетитні кольори та інноваційні матеріали у новій колекції...


Читайте також
Популярні матеріали