Сьогодні ми приготуємо дуже смачну та досить просту страву — ризотто з креветками, пармезаном та білим вином. Вона стане ідеальним доповненням романтичної вечері для двох закоханих чи найкращих подруг. Попри те, що це вишуканий, гурманський рецепт, ризотто не займе багато часу на приготування.
Інгредієнти:
4 королівські креветки
10 г цибулі-шалот
10 мл оливкової олії
3 г часнику
2 г петрушки
30 мл білого вина
100 мл овочевого бульйону
170 г рису
20 г пармезану
20 г вершкового масла
2 г солі
2 г перцю чорного меленого
Спосіб приготування ризотто:
1. Відваріть рис.
2. Обсмажте цибулю-шалот на сковороді з оливковою олією.
3. Додайте туди рис, часник, біле вино, овочевий бульйон, пармезан, петрушку та вершкове масло.
4. Спробуйте та додайте інші приправи.
5. Обсмажте креветки на грилі або сковороді та додайте на тарілку.