Готуємо романтичну вечерю для двох: ризотто з креветками, пармезаном та білим вином

Дуже простий рецепт

Сьогодні ми приготуємо дуже смачну та досить просту страву — ризотто з креветками, пармезаном та білим вином. Вона стане ідеальним доповненням романтичної вечері для двох закоханих чи найкращих подруг. Попри те, що це вишуканий, гурманський рецепт, ризотто не займе багато часу на приготування.

Інгредієнти:

4 королівські креветки

10 г цибулі-шалот

10 мл оливкової олії

3 г часнику

2 г петрушки

30 мл білого вина

100 мл овочевого бульйону

170 г рису

20 г пармезану

20 г вершкового масла

2 г солі

2 г перцю чорного меленого

Спосіб приготування ризотто:

1. Відваріть рис.

2. Обсмажте цибулю-шалот на сковороді з оливковою олією.

3. Додайте туди рис, часник, біле вино, овочевий бульйон, пармезан, петрушку та вершкове масло.

4. Спробуйте та додайте інші приправи.

5. Обсмажте креветки на грилі або сковороді та додайте на тарілку.

Смачного!


Реклама

Популярні матеріали

Секрети догляду за волоссям першого міжнародного амбасадора...


Як це було: «Літні читання» від Harper’s Bazaar


Раціон для довголіття, краси шкіри, здоров'я серця: що таке...


Читайте також
Популярні матеріали