Готуємо мексиканський буріто з сальсою гуакамоле

Проста і дуже ситна страва

«Хочеться в Мексику, але немає можливості відвідати цю дивовижну країну? Не проблема, я розповім вам, як зробити Мексику у себе вдома», — обіцяє Євген Клопотенко.

Як приготувати мексиканський буріто з сальсою гуакамоле

Інгредієнти:

Для начинки:

200 г курки (філе)

100 г квасолі консервованої або вареної

100 консервованої кукурудзи

1 болгарський перець

1 кримська цибуля

1 перець чилі

паприка (дрібка)

2-3 шт. кукурудзяних коржиків

сіль (до смаку)

перець (до смаку)

50 г сиру (твердого)

100 г сметани 20%

Для гуакамоле:

1 авокадо

1 лайм

1 пучок кінзи

2 зубчики часнику

Мексиканський буріто з сальсою гуакамоле: покроковий рецепт

Цибулю, болгарський перець, курку нарізаємо соломкою — це дуже важливо. Обсмажуємо на сковороді цибулю, болгарський перець і курку. Смажимо поки м`ясо не буде готове. Під кінець додаємо кукурудзу, квасолю, перець чилі, паприку, сіль. Смажимо кілька хвилин.

Робимо сальсу гуакамоле. Для цього чистимо авокадо і в мисці розминаємо м`якуш виделкою. Додаємо дрібно нарізаний часник, сіль, червоний перець, сік половини лайма і збиваємо блендером в однорідну масу.

Підсмажуємо на сковороді коржик. Змащуємо соусом гуакамоле, посипаємо тертим сиром, викладаємо обсмажену курку з овочами та звертаємо в рол. Їмо, постійно занурюючи в сметану.


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Це база: чорні пуховики, які ніколи не вийдуть з моди


Читайте також
Популярні матеріали