Готуємо королівський омлет на сніданок

Повітряний та дуже смачний

Важко собі уявити смачніший і простий у приготуванні сніданок, ніж омлет. А щоб урізноманітнити свій звичний раціон, пропонуємо вам приготувати омлет не звичайний, а королівський. Оригінальний сніданок дуже популярний у Німеччині, хоча сам він родом з Австрії. На його приготування ви витратите не більше ніж пів години. Зате вийде смачна, пишна та м`яка страва!

Інгредієнти для королівського омлету

Яйце — 2 шт.

Ванілін — 0,5 ч. л.

Цукор — 1 ст. л.

Молоко — 4 ст. л.

Яблуко — 1 шт.

Цукрова пудра — 1 ст. л.

Борошно — 2 ст. л.

Масло вершкове — 2 ч. л.

Спосіб приготування королівського омлету

Відокремлюємо білок від жовтка. Збиваємо білки з однією столовою ложкою цукру в міцну піну.

Жовтки змішуємо з ванільним цукром, борошном і додаємо молоко. Все ретельно розмішуємо без грудочок та з`єднуємо зі збитими білками. Акуратно перемішуємо.

Яблуко очищаємо від шкірки, видаляємо серцевину та розрізаємо на чотири половинки, а половинки нарізаємо тонкими скибочками. Змащуємо сковороду вершковим маслом.

Викладаємо рівномірно масу і зверху скибочки яблук, також додаємо розпарені родзинки (за бажанням).

Закриваємо кришкою і на середньому вогні засмажуємо млинець до золотистого кольору, потім перевертаємо і смажимо до готовності.

За хвилину до готовності лопатками розриваємо млинець на шматочки.

Королівський омлет краще подавати гарячим і з цукровою пудрою. Смачного!


Реклама

Популярні матеріали

Шукайте свіжий випуск ELLE Decoration


10 трендових манікюрів для коротких нігтів на весну 2024 року...


Стилістка Марина Мартинів запустила платформу FÉMATCH для пошуку...


Читайте також
Популярні матеріали