Готуємо королівський омлет на сніданок

Повітряний та дуже смачний

Важко собі уявити смачніший і простий у приготуванні сніданок, ніж омлет. А щоб урізноманітнити свій звичний раціон, пропонуємо вам приготувати омлет не звичайний, а королівський. Оригінальний сніданок дуже популярний у Німеччині, хоча сам він родом з Австрії. На його приготування ви витратите не більше ніж пів години. Зате вийде смачна, пишна та м`яка страва!

Інгредієнти для королівського омлету

Яйце — 2 шт.

Ванілін — 0,5 ч. л.

Цукор — 1 ст. л.

Молоко — 4 ст. л.

Яблуко — 1 шт.

Цукрова пудра — 1 ст. л.

Борошно — 2 ст. л.

Масло вершкове — 2 ч. л.

Спосіб приготування королівського омлету

Відокремлюємо білок від жовтка. Збиваємо білки з однією столовою ложкою цукру в міцну піну.

Жовтки змішуємо з ванільним цукром, борошном і додаємо молоко. Все ретельно розмішуємо без грудочок та з`єднуємо зі збитими білками. Акуратно перемішуємо.

Яблуко очищаємо від шкірки, видаляємо серцевину та розрізаємо на чотири половинки, а половинки нарізаємо тонкими скибочками. Змащуємо сковороду вершковим маслом.

Викладаємо рівномірно масу і зверху скибочки яблук, також додаємо розпарені родзинки (за бажанням).

Закриваємо кришкою і на середньому вогні засмажуємо млинець до золотистого кольору, потім перевертаємо і смажимо до готовності.

За хвилину до готовності лопатками розриваємо млинець на шматочки.

Королівський омлет краще подавати гарячим і з цукровою пудрою. Смачного!


Реклама

Популярні матеріали

Яке взуття обирають на зиму модниці: 28 найстильніших варіантів...


Wednesday Brings Health and Convenience Together with Its Greens...


Guzema Fine Jewelry презентує святковий діамантовий дроп


Читайте також
Популярні матеріали