Готуємо корисну лазанью з кабачків

За рецептом української фудблогерки

«Я знаю, що у вас є кабачок у холодильнику, так, той самий самотній, що потім піде на смітник, так і не дочекавшись свого часу. Підбираючи і відпрацьовуючи в цьому році рецепти з кабачків, я хотіла звільнити вас від пательні та стояння над плитою.

Тому сьогодні ми будемо їх запікати. І першим рецептом буде а-ля лазанья. Без листів, без бешамелі. Дуже проста і зрозуміла кожному страва, а головне — корисна», — розповідає українська фудблогерка Яна Гордуновська.

Вам знадобиться:

• кабачок 

• фарш 

• цибуля

• часник 

• томатний соус 

• сир

• сіль/спеції 

Готуємо лазанью: 

Кабачок солимо і залишаємо для того, щоб він пустив сік, а потім промокаємо його.

Робимо все як на відео і запікаємо 40 хвилин за температури 200 градусів.

Зі спецій використовую: італійську суміш, коріандр. Форма на відео 25х20см.


Реклама

Популярні матеріали

Шукайте свіжий випуск ELLE Decoration


10 трендових манікюрів для коротких нігтів на весну 2024 року...


Стилістка Марина Мартинів запустила платформу FÉMATCH для пошуку...


Читайте також
Популярні матеріали