Готуємо кіш з рікотою, горошком та беконом

Дивовижно смачна страва!

Сьогодні ми приготуємо смачну та дуже просту страву, з якою впорається навіть новачок на кухні — кіш з рікотою, горошком та беконом. Гарантуємо: від нього будуть у захваті й дорослі, і діти!

Інгредієнти:

250 г пшеничного борошна 

2 гілочки чебрецю

125 г солоного вершкового масла

3 склянки молока

125 г бекону

1 ч. л. олії

100 г вареного горошку

500 г сиру рікотта

3 яйця

1/2 пучка зеленої цибулі

Приготування:

Змішайте борошно і чебрець з нарізаним кубиками вершковим маслом кінчиками пальців, потім повільно додайте молоко до отримання однорідного тіста, не вимішуючи занадто сильно. Загорніть в харчову плівку і залиште в холодильнику принаймні на 1 годину.

Розігрійте духовку до 200 °C протягом 6-7 хвилин. Дістаньте тісто і дайте йому дійти до кімнатної температури. Покладіть аркуш паперу для випічки на деко, розкачайте тісто та вистеліть ним змащену маслом форму для випікання. Випікайте 15 хвилин.

Тим часом підрум`яньте бекон на олії. Змішайте його з горошком, рікотою, збитими яйцями, вимитою і нарізаною цибулею, 1 щіпкою солі та 1 щіпкою перцю. Вилийте суміш на попередньо випечену основу з тіста і випікайте 30 хвилин. Подавайте гарячим або теплим.


Реклама

Популярні матеріали

Шукайте свіжий випуск ELLE Decoration


10 трендових манікюрів для коротких нігтів на весну 2024 року...


Стилістка Марина Мартинів запустила платформу FÉMATCH для пошуку...


Читайте також
Популярні матеріали