Готуємо іспанський гаспачо за 20 хвилин

Якщо вам набридли звичайні обіди

Гаспачо — традиційна страва та символ андалуської кухні. Це легкий холодний суп червоного відтінку з перетертих у пюре свіжих овочів. Сьогодні ми приготуємо його нашвидкуруч, лише за 20 хвилин.

Інгредієнти для гаспачо:

1 кг помідорів

2 зубчики молодого часнику

2 ст. л. оливкової олії

2 ст. л. винного оцту

4 щіпки мускатного горіха

сіль та перець до смаку

Спосіб приготування гаспачо:

Помідори опустіть в киплячу воду на 10 секунд, потім обдайте холодною водою, почистьте від шкірки, розріжте навпіл і видаліть насіння.

Подрібніть м`якоту і збийте в блендері з олією, оцтом, мускатним горіхом, сіллю та перцем.

Видавіть сік із часнику, додайте в томатну суміш, збивайте 2 хв на великій швидкості. Заберіть у прохолодне місце. Прикрасьте свіжим листям базиліка і подавайте. Смачного!


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Це база: чорні пуховики, які ніколи не вийдуть з моди


Читайте також
Популярні матеріали