Що приготувати на вечерю, якщо все набридло, — один із ключових запитів у Google із рубрики «кулінарія». Сьогодні пропонуємо приготувати ситну та дуже смачну гурманську страву: баранину з кускусом, фініками та курагою. Приготування займе близько години, але воно того варте. Ви самі і ваші близькі будете в захваті!
Складові:
• 1,5 кг баранини, нарізаної шматочками
• 50 г рідкого меду
• 125 г кураги
• 125 г фініків
• 3 ст. л. оливкової олії
• 100 г мигдалю
• 1 щіпка меленого імбиру
• 1 пучок коріандру
• 250 г крупи кускус
• 1 ст. л. оливкової олії
• сіль, перець
Спосіб приготування:
Підігрійте мед, додайте оливкову олію, курагу та фініки. Доведіть до кипіння і варіть, поки соус не загусне.
Обсмажте баранину в оливковій олії, посоліть, поперчіть, додайте імбир та коріандр. Накрийте та тушкуйте на повільному вогні 2,5 години.
Кускус відваріть, додайте олію. Посипте мигдалем та насолоджуйтеся гарячою стравою.