Готуємо дуже смачну баранину з кускусом, фініками та курагою

Замість банальної вечері

Що приготувати на вечерю, якщо все набридло, — один із ключових запитів у Google із рубрики «кулінарія». Сьогодні пропонуємо приготувати ситну та дуже смачну гурманську страву: баранину з кускусом, фініками та курагою. Приготування займе близько години, але воно того варте. Ви самі і ваші близькі будете в захваті!

Складові:

• 1,5 кг баранини, нарізаної шматочками

• 50 г рідкого меду

• 125 г кураги

• 125 г фініків

• 3 ст. л. оливкової олії

• 100 г мигдалю

• 1 щіпка меленого імбиру

• 1 пучок коріандру

• 250 г крупи кускус

• 1 ст. л. оливкової олії

• сіль, перець

Спосіб приготування:

Підігрійте мед, додайте оливкову олію, курагу та фініки. Доведіть до кипіння і варіть, поки соус не загусне.

Обсмажте баранину в оливковій олії, посоліть, поперчіть, додайте імбир та коріандр. Накрийте та тушкуйте на повільному вогні 2,5 години.

Кускус відваріть, додайте олію. Посипте мигдалем та насолоджуйтеся гарячою стравою.


Реклама

Популярні матеріали

Анастасія Савка й Олексій Левченко про знайомство, кохання на...


Світлана Легка та Сергій Борисов про знайомство, кохання на...


Куди піти у квітні: виставки, концерти та інші події, варті уваги...


Читайте також
Популярні матеріали