Готуємо банановий кекс із карамелізованим медом

Дуже простий рецепт нереально смачного десерту

Чемпіон світу з кондитерського мистецтва MondialdesArtsSucrés та за сумісництвом головний шеф-кондитер готелю Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort постійно вигадує нові рецепти для гостей готелю та із задоволенням ділиться простими у приготуванні рецептами найсмачніших десертів. Сьогодні ми приготуємо банановий кекс за покроковою інструкцією.

Банановий кекс з медом та вершками: покроковий рецепт

Нам знадобиться:

• 3 банани

• 50 г меду

• 4 яйця

• 230 г цукру

• дрібка солі

• 130 г вершків

• 160 г борошна

• 4 г розпушувача

• 50 г вершкового масла

Банановий кекс: як приготувати

1. Банани нарізати кружальцями. Посмажити банани, додати мед і довести до карамелізації. Потім залишити охолонути.

2. У миску розбити яйця, додати цукор і сіль. Збивати міксером протягом 10 хвилин на середній швидкості.

3. Потім додати вершки, борошно, розпушувач та вершкове масло. Збити все на низькій швидкості. Додати банани та все перемішати. Змастити форму олією і посипати борошном. Викласти тісто у форму.

4. Випікати кекс протягом 5 хвилин за температури 190 градусів. Потім зменшити температуру до 165 градусів і випікати ще 35 хвилин. Залишити на 8 хвилин у духовці до отримання золотистої скоринки. 


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Це база: чорні пуховики, які ніколи не вийдуть з моди


Читайте також
Популярні матеріали