Фетучіні зі шпинатом і сиром горгондзола 

Проста та корисна вечеря в італійському стилі на основі пасти та овочів 

Що приготувати на вечерю без м`яса? Паста — ідеальний і дуже швидкий варіант. Сьогодні ми приготуємо фетучіні зі шпинатом і сиром горгондзола нашвидкуруч.

Інгредієнти для фетучіні:

упаковка пасти фетучіні

300-400 г шпинату

150-200 г сиру горгонзола

100 мл вершків

10 г вершкового масла

2-3 зубчики часнику

сіль і перець

пармезан

Фетучіні зі шпинатом і сиром горгондзола: покроковий рецепт

Готуємо соус. На розігріту сковорідку викладаємо шпинат, додаємо трохи води, оливкової олії та видавлюємо часник.

Тушкуємо шпинат у сковорідці під кришкою близько 7-9 хвилин, поки не випарується вся вода. Після додаємо вершкове масло, вершки, і нарізаний кубиками сир горгонзола в сковороду зі шпинатом.

Залишаємо на слабкому вогні буквально на кілька хвилин, постійно помішуючи лопаткою. Соус має буквально злегка загуснути.

Приготувати пасту на хвилину менше від зазначеного часу на упаковці, до стану al dente.

Можна також використовувати лінгвіні замість фетучіні. Зливаємо воду і в каструлю з пастою додаємо соус зі шпинатом. Усе добре перемішуємо.

Викладаємо на тарілки та посипаємо пармезаном.

Порада: замість сиру горгонзола можна також використати філадельфію, тоді соус вийде більш м`яким за смаком.


Реклама

Популярні матеріали

Чорна п’ятниця: які знижки пропонують українські модні бренди...


Які шуби носити цієї зими: стильні ідеї з подіумів та пропозиції...


Корифеї українського театру — як вони вплинули на відродження...


Читайте також
Популярні матеріали