Дуже смачний яблучний пиріг з ромом та медом

Неймовірний десерт нашвидкуруч

Сьогодні ми приготуємо чудовий осінній десерт — яблучний пиріг із ромом та медом. Він досить простий у приготуванні. Головне — суворо дотримуватись зазначених пропорцій.

Інгредієнти:

Яблука — 1 кг

Молоко — 100 мл

Масло вершкове — 50 г

Борошно пшеничне — 75 г

Розпушувач — 0,5 ч. л.

Мед — 100 г

Ванільний цукор — 1 пакетик

Яйця — 3 шт.

Ром — 2 ст. л.

Мигдаль, подрібнений на борошно — 1 ст. л.

Для змащування:

Олія вершкова — 1 кулька

Для сервірування:

Мед квітковий

Спосіб приготування яблучного пирога:

Прогрійте духовку до 210 °С. Змастіть вершковим маслом форму діаметром 22 см.

В окрему миску влийте молоко і додайте вершкове масло.

Просійте борошно та розпушувач над мискою. Зробіть у центрі поглиблення та додайте мед, ванільний цукор, яйця, молоко з вершковим маслом та ром. Вимісіть тісто.

Яблука розріжте на четвертинки, очистить та видаліть серцевину. Розріжте кожну четвертинку на три частини та додайте в тісто. Ретельно перемішайте. Перелийте тісто у форму, посипте мигдалем.

Запікайте протягом 30 хв. Вийміть із форми та полийте медом. Подавайте теплим. Смачного!


Реклама

Популярні матеріали

Шукайте свіжий випуск ELLE Decoration


10 трендових манікюрів для коротких нігтів на весну 2024 року...


Стилістка Марина Мартинів запустила платформу FÉMATCH для пошуку...


Читайте також
Популярні матеріали