Дуже смачний яблучний пиріг з ромом та медом

Неймовірний десерт нашвидкуруч

Сьогодні ми приготуємо чудовий осінній десерт — яблучний пиріг із ромом та медом. Він досить простий у приготуванні. Головне — суворо дотримуватись зазначених пропорцій.

Інгредієнти:

Яблука — 1 кг

Молоко — 100 мл

Масло вершкове — 50 г

Борошно пшеничне — 75 г

Розпушувач — 0,5 ч. л.

Мед — 100 г

Ванільний цукор — 1 пакетик

Яйця — 3 шт.

Ром — 2 ст. л.

Мигдаль, подрібнений на борошно — 1 ст. л.

Для змащування:

Олія вершкова — 1 кулька

Для сервірування:

Мед квітковий

Спосіб приготування яблучного пирога:

Прогрійте духовку до 210 °С. Змастіть вершковим маслом форму діаметром 22 см.

В окрему миску влийте молоко і додайте вершкове масло.

Просійте борошно та розпушувач над мискою. Зробіть у центрі поглиблення та додайте мед, ванільний цукор, яйця, молоко з вершковим маслом та ром. Вимісіть тісто.

Яблука розріжте на четвертинки, очистить та видаліть серцевину. Розріжте кожну четвертинку на три частини та додайте в тісто. Ретельно перемішайте. Перелийте тісто у форму, посипте мигдалем.

Запікайте протягом 30 хв. Вийміть із форми та полийте медом. Подавайте теплим. Смачного!


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Це база: чорні пуховики, які ніколи не вийдуть з моди


Читайте також
Популярні матеріали