За рецептами американської фудблогерки, яка називає себе Justines.table, готують уже в багатьох країнах світу. Її рецепти розлітаються зі швидкістю світла, і це легко пояснити: усі вони відрізняються простотою, зрозумілими інгредієнтами та мінімальною кількістю часу, яку потрібно витратити на приготування.
Сьогодні ми готуватимемо дуже смачну камбалу із цибулею-шалотом та кускусом. Із цим рецептом упорається навіть новачок на кухні!
Складові:
1 камбала
Олія авокадо та оливкова олія
Борошно для обсмажування
Цибуля-шалот
Зелена спаржа (можна взяти заморожену)
Кускус
Приправи
Отже, готуємо обсмажену на сковороді камбалу із зеленою спаржею, цибулею-шалотом та перлинним кускусом.
Покроковий рецепт:
Посипте філе камбали приправами (паприкою, цибульним та часниковим порошком, чебрецем, орегано, каєннським перцем, сіллю та свіжомеленим чорним перцем), потім обкачайте в борошні з обох боків.
На сковороді розігрійте олію авокадо та обсмажуйте філе з кожного боку близько 4 хвилин.
На сковороді обсмажте цибулю-шалот в оливковій олії, потім через 4-5 хвилин додайте зелену спаржу і дочекайтеся, поки цибуля-шалот підрум’яниться.
Після приготування додайте в сковорідку кускус із невеликою кількістю оливкової олії, сіллю та перцем.
Подавайте гарнір разом із камбалою, вичавленим соком лимона та свіжою петрушкою.