Дуже смачна камбала із цибулею-шалотом та кускусом

Простий рецепт від американської фудблогерки

За рецептами американської фудблогерки, яка називає себе Justines.table, готують уже в багатьох країнах світу. Її рецепти розлітаються зі швидкістю світла, і це легко пояснити: усі вони відрізняються простотою, зрозумілими інгредієнтами та мінімальною кількістю часу, яку потрібно витратити на приготування.

Сьогодні ми готуватимемо дуже смачну камбалу із цибулею-шалотом та кускусом. Із цим рецептом упорається навіть новачок на кухні!

Складові:

1 камбала

Олія авокадо та оливкова олія

Борошно для обсмажування

Цибуля-шалот

Зелена спаржа (можна взяти заморожену)

Кускус

Приправи

Отже, готуємо обсмажену на сковороді камбалу із зеленою спаржею, цибулею-шалотом та перлинним кускусом.

Покроковий рецепт:

Посипте філе камбали приправами (паприкою, цибульним та часниковим порошком, чебрецем, орегано, каєннським перцем, сіллю та свіжомеленим чорним перцем), потім обкачайте в борошні з обох боків.

На сковороді розігрійте олію авокадо та обсмажуйте філе з кожного боку близько 4 хвилин.

На сковороді обсмажте цибулю-шалот в оливковій олії, потім через 4-5 хвилин додайте зелену спаржу і дочекайтеся, поки цибуля-шалот підрум’яниться.

Після приготування додайте в сковорідку кускус із невеликою кількістю оливкової олії, сіллю та перцем.

Подавайте гарнір разом із камбалою, вичавленим соком лимона та свіжою петрушкою.


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Ювелірний дім SOVA презентує святкову колекцію прикрас, натхнену...


Читайте також
Популярні матеріали