Дієтичне печиво: домашній рецепт від Карлі Клос

З шоколадом та мигдалем

Сьогодні готуємо десерт, який припаде до душі всім, хто поставив за мету швидко схуднути в домашніх умовах. Приготування цього дієтичного печива не займе багато часу, а ваші близькі будуть приємно вражені. Цим десертом супермодель Карлі Клос не боїться побалувати себе та своїх колег по цеху.

Інгредієнти на 10 великих печив:

200 г мигдального борошна;

100 г безглютенових вівсяних пластівців;

2 г пекарського порошку;

1 г харчової соди;

2 г солі;

30 г злегка підрум`янених слайсів мигдальних горіхів;

120 г чипсів із чорного гіркого шоколаду;

90 г сиропу агави.

Спосіб приготування дієтичного печива

1. Розігрійте духовку до 150 градусів.

2. У блендері збийте всі сухі інгредієнти, а потім додайте рідкі та доведіть до однорідної консистенції на середніх обертах міксера.

3. Застеліть лист пергаментним папером.

4. Сформуйте кульки за допомогою ложки для морозива, а потім надайте їм плоску форму тильною стороною пензля.

5. Випікайте 10-15 хвилин до появи золотистої скоринки.

6. Охолодіть, а потім зберігайте у щільно закритому контейнері протягом тижня.


Реклама

Популярні матеріали

Вибір тижня: найстильніші вбрання та аксесуари на зиму в нових...


«Аптечка першої ментальної допомоги»: картки для саморефлексії...


Fashion Talk: 15 питань Ользі Галушці про улюблені бренди...


Читайте також
Популярні матеріали